Advertentie

Advertentie

Opera Browser: Fast Private APK voor Android

 • Gratis

 • In Nederlands
 • V 65.2.3381.61420
 • 4.1

  (1162)
 • APK status

Snelle, no-nonsense webverkenner voor Android telefoons

Opera Mobile is een snelle webbrowser, beschikbaar voor veel telefoons. Deze mobiele versie is razendsnel, doordat het informatie naar servers stuurt en in kleinere vorm terugzendt naar je gsm. Zo is de gratis webverkenner in staat om volgepakte webpagina's in no-time op het kleine scherm te toveren.

Opera Mobile is voor vrijwel elke telefoon beschikbaar dus ook voor je Android. De browser staat bekend om haar heldere indeling en razendsnelle presentatie van webpagina's. Sleutelbegrip bij deze snelheid betreft Opera Turbo, een dienst die gegevens opvraagt, inpakt via servers (kleiner maakt) en ze terugstuurt naar je telefoon. Zo bespaar je in dataverbruik en laden pagina's rapper. Opera Mobile opent met een handige startpagina, waar je gemakkelijk 9 favoriete websites parkeert.

Browsen met Opera Mobile is kinderspel; tik even op de knop voor instellingen (die zit standaard op je Android toestel) en een adresbalk verschijnt. Rechts van de adresbalk vinden we een Google-zoekbalk, waar je net als bij een volgroeide webverkenner direct zoekwoorden invoert. Tik je op de Engelse sleutel dan opent het instellingenmenu. Hier beheer je bladwijzers, bekijk je je browsergeschiedenis of keer je terug naar de startpagina.

Opera Mobile zet pagina's in mobielvriendelijk formaat. Websites laden daadwerkelijk sneller en de interface is voor iedereen begrijpelijk. Daarnaast laden meerdere pagina's op hetzelfde moment en zijn ze beschikbaar via snelle tabbladen. Opera Mobile is niet slechts een gestripte webbrowser voor mobieltjes: het is een volwaardige browser in compact formaat.

Open snel je favoriete sites, zie meer pagina's met gebruik van minder data

Gebruik de beste mobiele browser voor Android. Opera ziet er geweldig uit, laadt pagina's supersnel en zorgt ervoor dat je veilig bent op het web. Doe meer online met Opera voor Android.

 

Topfuncties

- Videocompressie: Kijk video's wanneer je maar wilt op je mobiele toestel, met minder dataverbruik. Schakel videocompressie in het menu voor databesparing in om vertragingen te voorkomen.

- Toevoegen aan startscherm: Voeg websites direct toe aan je startscherm om je favoriete sites nog sneller te kunnen openen. Sommige websites, zoals twitter.com, geven je zelfs een app-achtige ervaring!

- Forceer zoom op alle websites: Nu kan je zoom geforceerd laten werken op alle websites. ga naar Instellingen en vink "Kracht inschakelen zoom" aan.

- Blijf gesynchroniseerd: Synchroniseer de Snelkiezertoetsen, tabs, bladwijzers en de ingevoerde geschiedenis van je telefoon op al je apparaten. Het is makkelijker dan ooit om alles wat je leuk, interessant of grappig vindt op het internet met je mee te nemen.

 

Andere hoogtepunten

- Blijf online: Onze databesparingsstand met technologie van de compressieservers van Opera helpt je om sneller te browsen, zelfs op langzame of drukke netwerken. Als je een beperkte databundel hebt, kan je meer content downloaden en toch nog binnen de grenzen van je bundel blijven.

- Houd alles privé: Gebruik Opera's privétabs om overal naartoe te gaan op het internet zonder een spoor achter te laten op je toestel.

- Blijf bij: De functie Ontdekken brengt jou het laatste nieuws, technologie, sport en andere content van toonaangevende magazines en kranten, gewoon in je browser.

 

Navigatietips

- Sleep om te verversen: Veeg omlaag op een website om deze te herladen.

- Direct overal zoeken: Opera heeft zoeken nog eenvoudiger gemaakt. Afhankelijk van je apparaat kan je vegen vanaf de onderrand in elke app of lang op de startknop drukken om op het web te zoeken met Opera. Het is een snelle manier om op het web te zoeken.

- Organiseer jouw internet: Met de Snelkiezer houd je je favoriete sites onder handbereik. Voeg je favoriete pagina's toe aan je Snelkiezer of bladwijzers door op het symbool + te tikken terwijl je browst en "Snelkiezer" te kiezen.

VOOR

 • Snelle browser
 • Toegang tot downloads
 • Heldere interface
 • Veel instellingen

TEGEN

 • Niets op aan te merken

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Programma is beschikbaar in andere talen


Opera Browser: Fast Private APK voor Android

 • Gratis

 • In Nederlands
 • V 65.2.3381.61420
 • 4.1

  (1162)
 • APK status

Beoordelingen about Opera Browser: Fast Private

Heeft u geprobeerd Opera Browser: Fast Private? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.